کشتی فیدر چیست؟

کشتی فیدر چیست

کشتی فیدر نقش پر تاثیری در تجارت بین‌المللی دارد که نوعی از کشتی‌های کانتینری اما در ابعاد کوچکتر است.

در واقع از این کشتی‌ها به عنوان کشتی‌های کمکی استفاده می‌کنند که به کشتی اصلی وصل شده و بارهای اضافه را حمل می‌کند. این وسیله حمل و نقلی را به عنوان خطوط تغذیه هم می‌شناسند.

نیاز به مشاوره دارید؟

همین الان با مشاورین گسیل کالا تماس بگیرید:

کشتی‌های فیدر در دریای آزاد کاربرد گسترده‌ای دارند، به طوری که حتی برای جابجایی کانتینتر و بارهای کوچک در بندرها هم به کار می‌رود. با وجود این کشتی‌ سرعت عمل کار افزایش پیدا می‌کند و از طرف دیگر در هزینه‌های حمل و نقل نیز صرفه‌جویی می‌شود. از این تجهیزات برای تامین ضروریات و تغییر بارهای اضافه توسط کشتی‌های بزرگ استفاده می‌کنند.

انواع کشتی فیدر

امروزه انواعی از کشتی فیدر وجود دارد که هر کدام از آن‌ها ویژگی و مزایای منحصر به فردی داشته و برای جا به جایی تجهیزات متنوعی کاربرد دارند. از انواع کشتی‌های فیدر می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کشتی فیدر MULTIPURPOSE FEEDERS

این کشتی یکی از انواع کشتی‌های فیدر بوده که از تجهیزات و قابلیت‌های ویژه باربری برخوردار است و می‌تواند انواع بارها و وسایل را حمل کند؛ بنابراین از این کشتی‌ها به منظور انتقال انواع کالاهای عمومی همچون کانتینرها، بارهای دستی و انواع مایعات استفاده می‌شود.

کشتی فیدر CONTAINER FEEDERS

همانطور که از نام آن انتظار می‌رود، تنها برای حمل و انتقال کانتینتر استفاده می‌شود. به عبارت دیگر این کشتی را می‌توان کشتی‌ مخصوص حمل کانتینتر معرفی کرد که ظرفیت بالایی دارد. به طوری که ظرفیت تقریبی آن را بین ۲۰۰ تا ۳۰۰۰ توناژ تخمین زده‌اند.

ROLL- ON/ROLL- OFF FEEDER کشتی فیدر

از این کشتی فیدر تنها به منظور حمل خودروها استفاده می‌کنند و به شکلی طراحی شده که می‌توان مدل‌های مختلف خودرو را از طریق آن حمل و جابجا کرد. البته علاوه بر آن توانایی انتقال ماشین آلات صنعتی و انواع کامیون‌ها را هم دارد.

قطعا تهیه این کشتی‌ها برای شرکت صادرات کالا از اهمیت بالایی برخوردار است که در خصوص کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید به وب سایت رسمی گسیل سر بزنید.

انواع کشتی فیدر

مزایای کشتی فیدر

کشتی‌های فیدر یکی از تجهیزات پرکاربرد و مهم در صنعت تجاری به شمار می‌روند که از آن‌ها می‌توان برای حمل و نقل انواع وسایل استفاده کرد؛ چراکه تجهیزات کاربردی هستند. از دیگر مزایای این کشتی‌ها می‌توان به پارامترهای زیر اشاره کرد:

  • هزینه اقتصادی و به صرفه

قطعا استفاده از کشتی‌های فیدر راحت‌ترین و کم هزینه‌ترین راه برای حمل و انتقال بارها است؛ چراکه این کشتی‌ها علاوه بر قابلیت بارگیری کمتر، از ظرفیت کمتری هم به نسبت کشتی‌های بزرگ برخوردار هستند.

برای خرید عمده نایلون و صادرات و واردات آن می‌توانید از تیم حرفه‌ای و مجرب سایت گسیل کمک بگیرید.

  • عدم نیاز به بارگیری مجدد

با وجود انواع کشتی‌ فیدر دیگر نیاز به بارگیری مجدد نیست. به خاطر اینکه کشتی‌های فیدر این امکان را برای شرکت‌های حمل و نقلی فراهم می‌کند تا حمل و انتقال بارها را مستقیما از مبدا به مقصد انجام دهند. در حالی که کشتی‌های بزرگ را بعد از ورود به بندر اصلی مجددا به کشتی‌های دیگر بارگیری می‌کنند.

  • صرفه جویی در هزینه‌ها و وقت

کشتی‌های فیدر از تکرار مجدد سفر و عبور از مسیرهای طولانی ناوگان‌های بزرگ جلوگیری کرده که این باعث صرفه‌جویی در وقت و هزینه‌ها می‌شود؛ علاوه بر آن با استفاده از این کشتی‌ها شلوغی و ترافیک در بنادر بزرگ کاهش پیدا می‌کند. از طرف دیگر ازدحام در بندر های بزرگ تجاری کمتر می‌شود.

  • افزایش سرعت کار

این نوع کشتی‌ها به عنوان کشتی‌های تجاری کوچک در حقیقت یک عامل ارتباطی مستقیم بین بندرهای بزرگ و بنادر فرعی محسوب می‌شود. در نتیجه این امکان را برای شرکت‌های حمل و نقل فراهم می‌کند تا به راحتی و بدون هیچ محدودیتی به تغییر ترمینال‌های حمل و نقلی بپردازند.

برخی فروشگاه‌ها در زمینه تولید نایلکس فعالیت می‌کنند که به منظور کسب اطلاعات بیشتر برای خرید آن‌ها با کارشناسان وب سایت گسیل در ارتباط باشید.

مزایای کشتی فیدر

معایب کشتی فیدر

یکی از بزرگترین معایب کشتی‌های فیدر ظرفیت کوچک آن‌ها است. به عبارت دیگر انواع کشتی فیدر ظرفیت کمی به نسبت کشتی‌های بزرگ دارند. به همین دلیل در صورتی که بارها افزایش پیدا کنند، نمی‌توان به صورت کامل آن‌ها را جابجا کرد که این می‌تواند باعث افزایش هزینه‌ها شود.

در واقع از آنجایی که ممکن است تعداد سفرها به خاطر انتقال کامل بارها افزایش پیدا کند، هزینه‌های انتقال بار، آماده سازی و بارگیری چند برابر شده و باعث افزایش هزینه‌های سفر می‌شود.

  • نقش کشتی های فیدر در حمل و نقل

کشتی‌های فیدر، کشتی‌های کوچکی هستند که از آن‌ها برای انتقال بارهای کم حجم در مسافت‌های کوتاه استفاده می‌شود. نقش این کشتی‌ها در حمل و نقل تجهیزات، تامین ضروریات و تغییر بارهای حمل شده کشتی‌های بزرگ و بارگیری از بنادر اصلی به بنادر فرعی است.

  • مشتریان حمل بار با کشتی فیدر

متقاضیان حمل بار با کشتی‌ فیدر معمولا افرادی هستند که صاحب شرکت‌های بزرگ و کوچک حمل و نقل هستند و برای حمل بارهای کوچک در مسیرهای کوتاه و خطوط خرده تجاری نیاز به کشتی‌های فیدر دارند. مشتریان حمل بار با کشتی فیدر در دسته‌های زیر قرار دارند:

  • شرکت‌های صنعتی برای تولید مواد اولیه یا حمل کالاها
  • شرکت‌های تجاری و توزیع کنندگان
  • شرکت‌های تجاری لجستیک و حمل و نقل
  • شرکت‌های تولیدی کوچک و محدود

به طور کلی می‌توان گفت که این کشتی‌ها برای شرکت‌های بسیاری کاربردی هستند که می‌توان از آن برای حمل و نقل تجهیزات مختلفی استفاده کرد.

معایب کشتی فیدر

مراحل عملکرد کشتی فیدر

مراحل عملکرد کشتی‌های فیدر تحت تاثیر نوع بار، بزرگی و عمق بنادر، ظرفیت کشتی، مسافت و زمان سفر قرار دارند. از مهم‌ترین مراحل عملکردی آن می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • بارگیری
  • حرکت دریایی
  • تخلیه بار
  • تحویل بار

لازم به ذکر است که نحوه کارکرد کشتی‌های فیدر به سطح خدماتی کشتی و مشخصات و ویژگی‌های بنادر هم مربوط می‌شود و این فاکتورهای بر روی آن تاثیر می‌گذارد.

مشتریان حمل بار با کشتی فیدر

سخن پایانی

کشتی فیدر برخلاف کشتی‌های بزرگ ظرفیت کمتری داشته و می‌توان برای حمل و انتقال بارهای کوچک‌تر از آن استفاده کرد. با وجود این کشتی‌ها می‌توان به راحتی به بارها دسترسی پیدا کرد؛ علاوه بر آن با هزینه کمتر و استفاده بهینه از انرژی، برای حمل و نقل‌های دریایی گزینه اقتصادی و مناسبی محسوب می‌شود.

از کشتی‌های فیدر به منظور انتقال بارهایی استفاده می‌کنند که با کشتی‌های بزرگ نمی‌توان آن‌ها را حمل کرد؛ بنابراین نقش حیاتی در حمل و نقل و تامین نیازهای جهانی دارند.

دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست مطالب